Wij hebben in de afgelopen weken veel vragen ontvangen van onze opdrachtgevers over het Corona-proof maken van het kantoor. Welke maatregelen moeten we treffen? Hoe communiceer ik de wijzigingen met mijn collega’s? Welke stappen moet ik nemen? Om die vragen te beantwoorden hebben wij een whitepaper geschreven waarbij we op basis van de richtlijnen van de overheid een aantal oplossingen aandragen om een veilige werkomgeving te creëren.

In de whitepaper hebben we een voorbeeldplattegrond toegevoegd van een kantooromgeving en welke aanpassingen hierin concreet kunnen worden gedaan. Uiteraard helpen wij u graag met een volledige gebouwscan waarbij we per verdieping de maatregelen zullen weergeven. Onderdeel van de volledige gebouwscan is een mobiliteitsanalyse in het gebouw. Hoe kunnen uw medewerkers en bezoekers zich veilig door het gebouw bewegen?

Naast het vaststellen van de aanpassingen heeft Solved een eigen team van projectmanagers die de aanpassingen op korte termijn in uw gebouw kunnen realiseren.

U kunt de whitepaper hier gratis en direct downloaden.

Heeft u vragen of interesse in een volledige gebouwscan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij wensen u veel sterkte,

Lees verder…

Is uw huurcontract nog up-to-date

Begin op tijd. Dat is het belangrijkste wat wij onze klanten willen meegeven. Een huurcontract heeft doorgaans een opzegtermijn van 12 maanden – en timing is essentieel voor de onderhandeling…
Lees verder