Diensten

Bij de Solved escaperoom zoomen we in op het gedragsaspect van hybride samenwerken. En dat op een leuke en uitdagende manier, waarbij teambuilding centraal staat.

Bekijk

Een kantoor verbouwing of kantoor verduurzaming is een tijdrovend proces met veel stakeholders en risico. Daarom nemen wij u graag het werk rondom kantoor verbouwing uit handen. Van de juiste architect kiezen tot het beoordelen van de bouwtekeningen. En van het onderhandelen over prijzen tot de uiteindelijke verhuizing. Wij zorgen voor een goede en ontspannen kantoor verbouwing en kantoor verduurzaming. U bepaalt, wij regelen de uitvoering. Van ontwerp tot realisatie. Altijd op uw organisatie, planning en budget afgestemd.

Bekijk

Past uw kantoorhuisvesting nog bij de organisatie? Staat u op het punt andere manieren van werken te introduceren of zijn er plannen voor hybride werken? Wij helpen om een doordachte strategie te ontwikkelen en kijken daarbij zowel naar de kantoorhuisvesting als naar de kantoorinrichting. Die twee stemmen we naadloos op elkaar af. Met een realistisch plan en overzichtelijke conceptplattegronden helpen we u een stap verder.

Bekijk

Wilt u met uw bedrijf uitbreiden naar het buitenland, internationaal verhuizen met uw kantoor of heeft u andere vragen rondom internationale kantoorhuisvesting? Wij kunnen u ook huisvestingsadvies over de grens geven. Dit komt doordat wij onderdeel zijn van Exis Global, een internationale organisatie van vastgoedspecialisten die enkel voor u als huurder of gebruiker werken. U heeft één aanspreekpunt in Nederland, maar profiteert van een wereldwijd netwerk van kantoorhuisvesting specialisten.

Bekijk

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorhuisvesting of een andere bedrijfsruimte? Vraagt u zich af of u beter kunt verhuizen of blijven? Of dat het verstandig is om uw pand te verkopen en terug te huren? Wij denken strategisch mee en gaan verder dan enkel het sluiten van de beste deal voor nieuwe kantoorhuisvesting. We geven u als kantoor makelaardij een compleet overzicht van het aanbod en vergelijken de panden op een transparante manier op o.a. reisafstand en duurzaamheid. Ook kunnen we de onderhandelingen voor u verzorgen.

Bekijk

Waarom Solved?

Ervaring

Wij hebben sinds onze oprichting in 2007 maar één pet op: we werken uitsluitend voor huurders, eigenaren of gebruikers van kantoorruimte. Vanuit ons kantoorpand in Amsterdam adviseren wij onze opdrachtgevers landelijk en over de grens met onze internationale partners. Doe waar u het beste in bent. Dan regelen wij uw kantoor huisvesting van A tot Z.

Integraal

Wij bieden geïntegreerd advies waarin vier business lines samenkomen: nationale en internationale kantoorhuisvesting, kantoor makelaardij, workplace consultancy, en projectmanagement kantoor verbouwing. We zijn dan ook niet alleen kantoor huisvestingsadviseur, maar begeleiden u bij elke stap in het proces richting de nieuwe of vernieuwde kantoorruimte. Dit doen wij met ons eigen team en met partners met wie wij al jarenlang prettig samenwerken.

Kantoorhuisvesting is immers meer dan alleen een gebouw.

Transparant

Omdat elke kantoorhuisvesting opdracht anders is, stellen we van tevoren het juiste team samen. Afhankelijk van uw vraag zal een workplace consultant, makelaar of projectmanager van Solved het voortouw nemen. Wij kunnen invulling geven aan de stappen rondom kantoorhuisvesting die uw organisatie zelf niet kan maken. Altijd met uw doel voor ogen én met onze eigen mensen. Daarbij staan snelheid, nauwkeurigheid, commitment in de vervolgfases en kostenefficiëntie centraal, en werken de disciplines uiteraard nauw samen.