Maak kans om met 8 collega’s gratis de escaperoom te spelen.

En leer alle do’s and don’ts van het hybride werken!

Jullie hebben ons vast voorbij zien komen tijdens de Remote Working Summit. Tijdens deze Summit hebben wij de Gouden Werkplek Award gewonnen. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en daarom willen wij jou en jouw collega’s heel graag gratis kennis laten maken met de escaperoom.

Wat wij van jou willen weten is: Waar loopt jouw bedrijf nog tegenaan binnen het hybride werken? De 3 aanmeldingen met het meest interessante vraagstuk/uitdaging nodigen wij graag uit (met 8 collega’s) om gratis de escaperoom te komen spelen in Fijnaart.

Wat is de escaperoom Hybride werken?

Hybride werken is inmiddels geen onbekend begrip meer en de meeste bedrijven zoeken nog naar de juiste manier om het hybride werken op de werkvloer te implementeren. Dankzij de Solved Escaperoom hoeft uw team niet naar lange presentaties te luisteren. Nee, we gaan in spelvorm de uitdagingen van hybride werken tackelen.

Hoe kunnen medewerkers productief zijn door veilig en georganiseerd te werken op locatie én op afstand? Wat gaat er al goed en wat zijn nog aandachtspunten? Dat gieten we in een spelvorm, waarin uw medewerkers hybride werken zelf kunnen ervaren.

Om het gezamenlijke doel te bereiken, moeten uw medewerkers goed samenwerken en inventief zijn. Net als in het echte leven, maar dan onder een hoge tijdsdruk, binnen 30-45 minuten. Oftewel: teambuilding in ultieme vorm.

Naderhand ontvangt u een heldere terugkoppeling, waaruit naar voren komt hoe goed uw organisatie is voorbereid op hybride werken. Wat zijn de resultaten? Wat gaat goed en waar is nog verbetering mogelijk als het aankomt op hybride werken onder tijdsdruk? Die resultaten kunt u gebruiken om hybride werken met nog meer succes door te voeren in uw organisatie.

Wat zijn nou de struikelblokken binnen uw bedrijf? Laat het ons weten, zodat wij samen kunnen kijken hoe we dit met de escaperoom ter sprake kunnen brengen binnen het team en de hier juiste oplossing voor aandragen.

Wie is solved?

Solved is specialist in commercieel en strategisch advies, enkel gericht (100% onafhankelijk) op gebruikers van bedrijfsvastgoed (huurder en eigenaar- gebruikers).

De mederwerkers van Solved zijn experts in hun vak en worden ingezet aan de hand van het belang van de klanten.

Kenmerkend voor Solved is de integrale aanpak waarin drie disciplines samen-komen: workplace consultancy, makelaardij en projectmanagement.

www.solved.nl/escaperoom | tel: 020-670 8090