Grofweg zijn er twee manieren waarop wij bedrijven en organisaties helpen bij het zoeken en/of inrichten naar een duurzamere werkomgeving.

  1. Tijdens het zoeken naar nieuwe huisvesting, kunnen wij zorgen voor een compleet en actueel overzicht van beschikbare en betaalbare milieuvriendelijke kantoorruimtes in Nederland. Dit ziet u terug in de aanhuurselectie en gebouwanalyse die wij voor u maken.
    Wij kunnen u informeren over de BREEAM certificeringen (kun je in het gebouw je afvalstoffen kwijt, is er groene stroom of niet, hoe staat het met het klimaat en het water- en materiaalgebruik?). Wij weten ook alles over de standaard duurzaamheidsregels (het Energielabel) en wat dit voor u betekent en wat de positieve gevolgen zijn van een duurzamere werkomgeving.
  2. Voor het projectmanagement van het duurzamer inrichten van uw kantoor, kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn geen beheerders of aannemers, maar door onze ervaring kunnen wij u wel goed informeren en adviseren over slim ruimtegebruik, duurzame materiaaltoepassing en duurzame installaties.

Hoe kunt u uw kantoor zo inrichten dat u bij een verhuizing niet alles bij het grofvuil hoeft te zetten, maar in plaats daarvan kunt beginnen met het demonteren van duurzame systemen en materialen die u zo kunt meenemen naar uw nieuwe kantoor?
Bij een duurzaam kantoor hoort niet alleen een duurzaam pand, maar ook kwaliteit wat betreft inrichting en duurzaam gebruik.
Solved kent goede en onafhankelijke klimaatadviseurs en architecten die uw kantoor kunnen ontwerpen en engineeren. Door de juiste keuze en investering, krijgt uw kantoor een gezond klimaat, een laag energieverbruik – en functionele sfeerverlichtingssystemen die zich aanpassen naar gebruik. Dit spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee.

Lees verder…

Een scrumteam … O jee, wat moeten we ermee?

Scrummen. Scrum. Scrumteams. Het lijken trendy begrippen, maar dat is allang niet meer zo. En sterker nog, het begrip ‘scrum’ komt oorspronkelijk uit de traditionele rugbysport. Bij rugby proberen tegenstanders…
Lees verder