Hoe we helpen?

Wij geloven in de Solved way of working: onafhankelijk huisvestingsadvies waarbij we drie typen diensten leveren: workplace consultancy, makelaardij en projectmanagement. Vanuit die drie disciplines tezamen nemen we u als klant zoveel mogelijk werk uit handen. Deze aanpak is succesvol, omdat we over de schutting van de expertisegebieden kijken om uw doel het beste te dienen.

Afhankelijk van uw vraag zal een workplace consultant, makelaar of projectmanager het voortouw nemen. Omdat we gewend zijn verder te kijken dan een enkele expertise, zullen we altijd het grotere plaatje in gedachte houden. Bovendien werken we hierbij op een 100% onafhankelijke manier, waarbij we enkel aan de kant van u als huurder of gebruiker staan.

Sluit uw huidige huisvesting niet meer aan op uw wensen? Of wilt u begeleid worden bij uw huisvestingsvraagstuk? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor meer info

Workplace consultancy

Past uw huisvesting nog bij de organisatie? Staat u op het punt andere manieren van werken te introduceren of meer hybride te werken? Wij helpen om een doordachte strategie te ontwikkelen en kijken daarbij zowel naar de huisvesting als naar de werkplekinrichting. Die twee stemmen we naadloos op elkaar af. Met een realistisch plan en overzichtelijke conceptplattegronden helpen we u een stap verder.

Lees meer

Makelaardij

Bent u op zoek naar een nieuw kantoorpand of bedrijfsruimte? Vraagt u zich af of u beter kunt verhuizen of blijven? Of dat het verstandig is om uw pand te verkopen en terug te huren? Wij denken strategisch mee en gaan verder dan enkel het sluiten van de beste deal. We geven u een compleet overzicht van het aanbod en vergelijken de panden op een transparante manier op o.a. reisafstand en duurzaamheid. Ook kunnen we de onderhandelingen voor u verzorgen.

Lees meer

Projectmanagement

Een verbouwing van uw gebouw is een tijdrovend proces met veel stakeholders en risico. Daarom nemen wij u graag het werk uit handen. Van de juiste architect kiezen tot de bouwtekeningen beoordelen. En van het onderhandelen over prijzen tot de uiteindelijke verhuizing. Wij zorgen voor een goede en ontspannen verbouwing. U bepaalt, wij regelen de uitvoering. Van ontwerp tot realisatie. Altijd op uw organisatie, planning en budget afgestemd.

Lees meer

Internationale huisvesting

Wilt u met uw bedrijf uitbreiden naar het buitenland? Of heeft u andere vragen rondom internationale huisvesting? Doordat wij onderdeel zijn van Exis Global, een internationale organisatie van vastgoedspecialisten die enkel voor u als huurder of gebruiker werken, kunnen we u ook huisvestingsadvies over de grens geven. U heeft één aanspreekpunt in Nederland, maar profiteert van een wereldwijd netwerk van specialisten.

Lees meer

Solved escaperoom

Hybride werken vraagt niet alleen om passende werkplekinrichting, maar ook om een nieuwe manier van werk organiseren. Wanneer gaat iemand wel of niet naar kantoor? Hoe kunnen medewerkers effectief samenwerken op afstand? In de Solved escaperoom gaan uw medewerkers op een leuke en praktische manier meer leren over hybride werken. De geleerde kennis kunnen zij direct toepassen. Ook krijgt u inzicht in waar uw organisatie op dit vlak staat.

Lees meer

Waarom kiezen voor Solved?

  • Volledig onafhankelijk: alleen voor huurders

  • Full-service: makelaardij, workplace en verbouwen

  • Pragmatisch advies, niet enkel consultancy

  • Volledig transparant en heldere afspraken

  • Onderbouwde adviezen gebaseerd op onderzoek

  • Altijd een heldere visuele weergave van ons advies

  • Ervaren team met veel expertise

Meer over ons