Onafhankelijk advies over internationale huisvesting

Nieuwe huisvesting zoeken in het buitenland is vaak nog lastiger dan in Nederland. U krijgt te maken met een andere taal en cultuur. En met andere wetten en regels. Waar vindt u een adviseur die uw doelen en wensen begrijpt en die alleen aan uw kant van de tafel zit? Bij ons. Solved is er voor 100% onafhankelijk huisvestingsadvies over de hele wereld. Met ons internationale team van specialisten zijn we er exclusief voor u als huurder. Transparant en zonder belangenverstrengeling.

Schakel ons advies in

Eén aanspreekpunt voor wereldwijde huisvesting

Heeft u plannen om een vestiging in het buitenland te starten? Of verandert er iets anders in uw huisvesting door groei, krimp of nieuwe business lines? Voor veel organisaties is internationale huisvesting vinden een complexe opgave. U krijgt niet alleen te maken met een andere taal en cultuur maar ook andere regelgeving. Ook is de markt weinig transparant. Kortom: het is prettig om hierin niet alleen te staan. Waar vindt u een adviseur die u begrijpt en alleen aan uw kant van de tafel zit? Bij ons.

Daarom bieden we bij Solved een oplossing voor uw vragen. Wij zijn een managing agent voor corporate real estate services over de hele wereld. Bij ons heeft u via één aanspreekpunt in Nederland toegang tot de best in class oplossingen wereldwijd. We schakelen lokaal de juiste experts in, die uw taal spreken en de wetten en regels kennen. Tegelijkertijd zijn wij voortdurend uw aanspreekpunt. Dit betekent dat we de transactie kunnen managen, maar ook de verbouwing en de werkplekinrichting.

Bij Solved bieden we geïntegreerd huisvestingsadvies: bedrijfsmakelaardij, projectmanagement en workplace consultancy.

Wij bieden een schaalbare oplossing voor elke vastgoedvraag. Wereldwijd.

Exis map

Internationaal huisvestingsadvies

Solved is in Nederland sinds 2007 actief als onafhankelijk huisvestingadviseur. Inmiddels hebben we onze horizon verbreed en lossen we huisvestingsvraagstukken over de hele wereld op voor onze klanten. Van Singapore tot Duitsland.

We zijn partner in Exis Global: een internationaal team van zorgvuldig geselecteerde huisvestingsadviseurs die exclusief werken voor u als huurder of eindgebruiker van commercieel vastgoed. Zij zitten dus net als Solved voor 100% aan uw kant van de tafel. Dankzij dit netwerk met ruim 46 kantoren wereldwijd kunnen we al uw huisvestingsvraagstukken waar ook ter wereld voor u oplossen. Transparant en zonder belangenverstrengeling. En met de service die u van ons gewend bent.

Als wij geen lokale huisvestingsadviseur in ons netwerk hebben, selecteren wij de lokale best in class makelaar. Onze ervaring leert dat geen enkel wereldwijd gewaardeerd kantoor overal dezelfde service kan bieden of eigen kantoren hebben. Daarin maakt Solved het verschil: wij bieden die mogelijkheid wel door steeds de beste lokale makelaar voor u te selecteren.

Ja, ik wil meer weten

Waarom Solved inschakelen?

Wij zijn een ervaren partij op het gebied van internationale huisvesting die drie business lines geïntegreerd aanbiedt: makelaardij, workplace consultancy en projectmanagement. Vanuit die disciplines tezamen streven we er altijd naar u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Zo kunnen we u van begin tot eind begeleiden richting een kantoorplek die aansluit op uw wensen. Van het vinden van passende kantoorruimte tot pragmatisch werkplekadvies. Ook nemen we u eventueel de verbouwing, inrichting en verhuizing uit handen. Uiteraard kunt u ook andere diensten ‘los’ inschakelen. Vanzelfsprekend nemen wij de verantwoordelijke afdeling van Solved mee. Zo krijgt u meer waar voor uw geld.

Wij selecteren op basis van uw specifieke vraag de beste lokale adviseurs om tot een passende oplossing te komen. We onderscheiden ons van traditionele bedrijfsmakelaars doordat we alleen aan uw kant van de tafel zitten en onafhankelijk zijn van andere partijen, zoals leveranciers of investeerders.

Daarnaast is ons verdienmodel volledig transparant; we verdienen niet aan de partijen die we inschakelen. Dat betekent: het beste huisvestingsadvies van een adviseur die écht naast u staat.

Meer over Solved

Het DNA van Solved

Dit zijn onze kernwaarden:

  • Volledig onafhankelijk: alleen voor de huurder/ eigenaar of gebruiker

  • Focus op beste deal voor klant: makelaardij, workplace en verbouwen

  • Pragmatisch advies, niet enkel consultancy

  • Volledig transparant en heldere afspraken

  • Onderbouwde adviezen gebaseerd op onderzoek

  • Altijd een heldere visuele weergave van ons advies

  • Ervaren team met veel expertise

Ons portfolio

In binnen- en buitenland hebben we al voor veel opdrachtgevers passende huisvesting gerealiseerd.
Een paar klanten die we naar volle tevredenheid hebben geholpen:

Advies over internationale huisvesting inschakelen?

Bent u op zoek naar internationale huisvesting voor uw bedrijf? Wilt u uw pand verbouwen? Of heeft u andere huisvestingsvraagstukken? Zowel in Nederland als daarbuiten staan wij u graag bij. Neem contact op om er vrijblijvend met ons over te sparren.

Vul het formulier in, bel +31(0) 20 – 670 80 90 of mail naar info@solved.nl. Dan helpen we u graag verder.