Uw ervaren vastgoedmakelaar die 100% onafhankelijk is

Als vastgoedmakelaar gaan wij verder dan enkel de beste deal voor u sluiten. Wij denken strategisch mee en staan daarbij volledig naast u als (toekomstig) huurder, eigenaar of gebruiker van een kantoorpand of bedrijfsruimte. Voor Solved is de aanhuur van commercieel vastgoed een kerntaak.

Zo kunnen we u helpen bij de zoektocht naar een nieuw kantoorpand, het heronderhandelen van het contract om voor u de beste financiële en juridische voorwaarden te behalen als het einde van uw huurtermijn in zicht komt. Of we onderzoeken samen met u wat handig is qua huisvesting zodra uw organisatie gaat fuseren of groeien. In al die situaties staan wij u bij met onafhankelijk huisvestingsadvies: vanaf workplace consultancy tot de verhuizing.

Vrijblijvend kennismaken
Solved. makelaardij. tenantrep. workplace consultancy. project management.
Workplace Consultancy, strategisch advies over vastgoed (makelaardij) en projectmanagement.

Onze meerwaarde als vastgoedmakelaar

Bij Solved doen we het als vastgoedmakelaar graag anders. We helpen u een strategie te ontwikkelen die de bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie optimaal ondersteunt. Of het nu gaat om kostenbesparing, efficiency, duurzaamheid of flexibiliteit. Wij schrijven geen dikke rapporten, maar zorgen voor een realistisch en uitvoerbaar plan en voeren het voor u uit. Van contractonderhandelingen tot verbouwing. Dát is Solved.

Wij maken gebruik van Creasy.nl. Via deze tool worden gebouwen op de longlist gepresenteerd inclusief per locatie de impact reistijden en CO2 uitstoot. Nadat de gebouwen bezichtigd zijn zullen wij de gebouwen financieel en technisch met elkaar vergelijken. Hiermee voorkomen wij dat u nare verrassingen heeft na het tekenen van de huurovereenkomst.

“Wij helpen u een geschikt pand te kiezen dat bijdraagt aan uw volgende stap.”

De Solved way of working

Wij werken volgens de Solved way of working: als huisvestingsadviseur combineren wij workplace consultancy met bedrijfsmakelaardij en projectmanagement. Afhankelijk van uw vraag, zal een workplace consultant, makelaar of projectmanager van Solved hierbij de leiding nemen. Doordat we drie business lines geïntegreerd hebben, kunnen we uw doel nastreven bij alles wat we doen en u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. In dit geval zal de focus liggen op workplace consultancy. Maar omdat we gewend zijn verder te kijken dan één enkele expertise, zullen we altijd het totaalplaatje in gedachten houden.

Zo doen we eerst een stay-or-go-analyse waarin we kritisch kijken naar de mogelijkheden die uw huidige kantoorpand biedt. Wellicht ligt de beste oplossing heel dichtbij, en is verhuizen niet nodig. En is een nieuw pand toch de oplossing? Dan kijken we al bij de bezichtigingen naar uw wensen. Biedt het pand voldoende vergaderruimte? Zijn uw technische wensen hier te realiseren? Zijn de juiste faciliteiten aanwezig? Zo weet u zeker dat uw nieuwe kantoor in alle opzichten aansluit op uw behoeften. Uiteraard kunt u ook de diensten los inhuren.

Solved, huisvestingsadviseur alleen voor de huurder.

Uw 100% onafhankelijke workplace en huisvestingsadviseur

In tegenstelling tot veel andere commerciële vastgoedmakelaars staan wij als onafhankelijke bedrijfsmakelaar enkel aan uw kant van de tafel als huurder, eigenaar of gebruiker. We hebben geen werkrelaties met vastgoedontwikkelaars, investeerders of aannemers. Geen dubbele agenda dus. Dat geeft u de zekerheid dat u een compleet overzicht van het aanbod van kantoorpanden krijgt, en daarmee de best passende keuze maakt.

Wij vergelijken de verschillende panden voor u en nemen daarbij mee welke aspecten voor u het zwaarst wegen. Zo kunnen we letten op aspecten als bereikbaarheid, reistijden, CO2 uitstoot, imago, aanwezige faciliteiten, duurzaamheid en kosten.
Wat voor ons belangrijk is: een tevreden klant die graag terugkomt

Ook voor internationaal huisvestingsadvies kunt u bij ons terecht. Met een netwerk over de hele wereld staan we u hierin graag bij.

Onze klanten

We hebben als vastgoedmakelaar al voor veel nationale en internationale klanten passende huisvesting gerealiseerd. Dit is een kleine greep uit de klanten die we met plezier hebben geholpen:

Oog voor duurzaamheid

Steeds meer organisaties hechten grote waarde aan duurzaamheid. Solved bewaakt uw duurzaamheidsambities zorgvuldig in de zoektocht naar uw nieuwe ideale kantoor. Een duurzaam pand gaat veel verder dan enkel het energielabel. Zo kijken we waar voor u de focus op ligt. Gaat het vooral om CO2-uitstoot beperken of om circulariteit? Om het energieverbruik? En wat staat uw budget daarin toe?

Via het door ons ontwikkelde platform Creasy.nl kunnen we bijvoorbeeld CO2-onderzoek doen door meerdere gebouwen te vergelijken op de hoeveelheid CO2-uitstoot op basis van reisafstand en reistijd naar de gebouwen. Dat maakt keuzes maken eenvoudiger en helpt om het totaalplaatje voor ogen te houden.

Sta samen sterker bij contractonderhandelingen

Ook als u geen verhuisplannen heeft, hebben wij als onafhankelijke bedrijfsmakelaar een meerwaarde. Het loont om uw huurcontract kritisch tegen het licht te houden. De kans bestaat dat u structureel kosten kunt besparen en op andere punten uw contract kunt verbeteren.

Voor de verhuurder is het vaak prettig om de zekerheid te hebben dat u nog een tijdje blijft; dat geeft u als huurder een gunstige onderhandelpositie. Wellicht zijn er mogelijkheden om voor langere tijd te verlengen, met huurkorting als resultaat. Of om verbeterpunten aan het pand af te spreken als voorwaarde voor verlenging van uw contract.

Zet dus niet zomaar uw handtekening onder contractverlenging. Wij kunnen u helpen om in onderhandelingen het contract op cruciale punten te laten aanpassen.

Neem contact op

Vastgoedmakelaar inschakelen?

Heeft u vragen over passende huisvesting? Schakel Solved in als uw onafhankelijke vastgoedmakelaar. Laten we vrijblijvend kennismaken.

Vindt u het prettig als wij u bellen? Vul dan het contactformulier in. Belt u ons liever? Bel dan naar +31(0) 20 – 670 80 90. Mailen naar info@solved.nl kan ook voor een eerste contact.