Wat het kantoor vooral moet bieden? Een rustige werkplek, een ontmoetingsplek of juist een mix daarvan. Door deze tool te gebruiken, krijgt u inzicht in hoeverre de werkzaamheden, de cultuur van uw bedrijf en de faciliteiten thuis het toelaten om thuis te werken en wat dit betekent voor het kantoor.

Wat betekent thuiswerkfactor?

Betekent een hoge thuiswerkfactor dat een kantoor een andere functie krijgt? Het betekent in elk geval dat veel werkzaamheden thuis gedaan kunnen worden. Maar of dat daadwerkelijk ook zal worden gedaan, hangt af van de cultuur van het bedrijf. Een hoge score bij het onderdeel bedrijfscultuur, laat zien dat het gebruikelijk is om thuis te werken. Maar zelfs dan nog kan het kantoor een betere werkplek zijn. De thuissituatie en faciliteiten moeten namelijk in de beschouwing meegenomen worden. De score hierin geeft aan of de thuiswerkplek meer of juist minder geschikt is voor (langdurig) thuiswerken.

En als men naar kantoor komt, welke faciliteiten zijn er dan nodig? Wat gaat er gebeuren met de bezettingsgraad (flex ratio), aantal werkplekken en omvang van uw kantoor? Door inzicht hierin kan bepaald worden welke aanpassingen in de kantooromgevingen gemaakt moeten worden.

Thuiswerkfactor van Nederland

Hieronder treft u een voorbeelduitkomst aan van de thuiswerkfactor.nl tool. De echte uitslag van gebruikers van de tool zal over 2 weken gedeeld worden en een real-time tussenuitslag krijgt u direct na het invullen te zien. U vindt dan de gemiddelde uitslag van alle deelnemers. Ook de top 3 redenen om naar kantoor te gaan, worden met u gedeeld. Zo gauw er voldoende informatie beschikbaar is, zullen we doorsnedes maken wat betreft type afdelingen, werkzaamheden of bijvoorbeeld leeftijd. Hiervan blijven we u op de hoogte houden.

Thuiswerkfactor van uw organisatie

Naast deze algemene uitkomsten is het interessant om te zien hoe uw eigen organisatie scoort. Kloppen uw aannames over het toekomstig gedrag van uw medewerkers? Ligt dat in lijn met het gemiddelde? Of zijn er verschillen tussen uw bedrijf of juist voor bepaalde teams? Indien u een thuiswerkfactor.nl specifiek van uw eigen organisatie wenst, dan kunt u contact met ons opnemen. De tool zal op maat voor u worden ingezet, u krijgt beschikking over alle verzamelde data en indien gewenst een analyse vanuit workplace-oogpunt. Aan deze versie zullen wel kosten verbonden zijn.

Deze tool helpt in het vinden van het antwoord op vragen over uw kantoor van de toekomst. Niet gebaseerd op visies en ideeën van een enkeling, maar gebaseerd op brede input.

Hoe brengen we weer leven op kantoor

"*" geeft vereiste velden aan

*

Meer informatie nodig over dit onderwerp?

Wij denken als vastgoedspecialist graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!

Lees verder…