Mensen vragen mij wel eens naar mijn drijfveren. Drijfveren? Wat bedoel je precies? Nou, waar krijg je energie van? Natuurlijk weet ik direct waarnaar wordt gevraagd, maar die paar tussenvragen geven me even wat tijd om me op mijn antwoord te bezinnen. Want in het jargon van mijn vakgebied ben ik snel klaar met mijn antwoord, maar of ik dan echt heb begrepen wat er wordt gevraagd is weer iets anders.

Mijn drijfveer is het ondersteunen van de opdrachtgever middels onafhankelijk projectmanagement – ik kan het ook niet anders bedenken – ik wil met een klant samenwerken zonder last te hebben van allerlei dubbele afspraken die lang geleden met verschillende leveranciers zijn gemaakt. Een hele zin zo, en volgens mij zo duidelijk als wat. Maar is dat ook zo?

Open communicatie

Ons belang is dat we de klant eerlijke vragen kunnen stellen: “Wat heb je nodig om je organisatie optimaal te laten functioneren?” En wil je oprecht met je klant hierover in gesprek kunnen gaan dan moet je vooraf niet aan handen en voeten gebonden zijn aan allerlei adviseurs en leveranciers. Zo zijn er bijvoorbeeld vooraf geen afspraken met architecten en dus is er geen vast ontwerp op voorhand bepaald. De architect die uiteindelijk gekozen wordt zal precies passen bij de vraag van de klant.In zakelijk opzicht is er vooraf ook geen sprake van kickback fees. Wij werken met open calculaties waardoor vooraf de ideeën niet geremd kunnen worden door mogelijk bestaande financiële kaders.

Solved zet graag samen met haar klanten een stip op de horizon. Waar wil je als organisatie naar toe groeien? En wat is voor de organisatie tijdens dat proces belangrijk om te kunnen groeien? Wanneer we aan de voorkant open met de klant in gesprek zijn, bestaan er geen belemmeringen en denken we alleen nog in kansen. Zo zijn we eerlijk en open naar de klant.

De markt geeft aan deze aanpak van Solved te waarderen. Het vooraf vrij zijn in je gedachten stimuleert het creatieve proces dat ten grondslag gaat aan het organiseren van een huisvesting op maat. Er is alle ruimte voor innovaties. En in zakelijk opzicht zijn de kaarten nog niet geschud. Dat is projectmanagement door Solved. Hier krijgen wij energie van bij Solved.

teskt

Acceptatie(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie nodig over dit onderwerp?

Wij denken als vastgoedspecialist graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!

Lees verder…

Energielabel C kantoor

Samen iets groens (bij)dragen

Samen iets groens (bij)dragen Wie betaalt de kosten? Vanaf 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen in Nederland minimaal voldoen aan energielabel C (met een maximaal primair fossiel energiegebruik van 225…
Lees verder

Een scrumteam … O jee, wat moeten we ermee?

Scrummen. Scrum. Scrumteams. Het lijken trendy begrippen, maar dat is allang niet meer zo. En sterker nog, het begrip ‘scrum’ komt oorspronkelijk uit de traditionele rugbysport. Bij rugby proberen tegenstanders…
Lees verder

Hoe maak ik mijn kantoor duurzaam? En waarom?

Grofweg zijn er twee manieren waarop wij bedrijven en organisaties helpen bij het zoeken en/of inrichten naar een duurzamere werkomgeving. Tijdens het zoeken naar nieuwe huisvesting, kunnen wij zorgen voor…
Lees verder