Bob Koning

Bob Koning

Bob Koning

Bob Koning is een ervaren projectmanager die niet wegloopt voor krappe deadlines of uitdagingen die onhaalbaar lijken. Met zijn ervaring als ondernemer binnen de interieur design en productiebranche zorgt hij ervoor dat onze Design & Build projecten slagen. Als senior projectmanager vertegenwoordigt hij het projectmanagement-team van Solved en zorgt hij ervoor dat verhuizingen en verbouwingen in goede banen worden geleid en binnen gestelde deadlines worden gerealiseerd.

Bob studeerde af aan de UvA bedrijfskunde en begon zijn carrière bij een projectontwikkelaar van kantoorgebouwen. Met een passie voor design en duurzame materialen is hij in 2011 gaan ondernemen waarbij hij een duurzaam merk en webshop oprichtte en dit verder doorontwikkelde tot een design & build bedrijf. In deze jaren heeft hij zowel kantoor als horeca-interieurprojecten gerealiseerd. In oktober 2023 maakte hij de overstap naar Solved.

Met zijn project ervaring en kennis van maatwerkmogelijkheden zorgt hij er nu voor dat het project-managementteam verder kan groeien en nieuwe projecten kan aannemen. Bob is enthousiast en streeft altijd naar een fijne samenwerking en het beste resultaat die past bij de wensen van de klant.