Chris Huijbregts

Chris Huijbregts Solved

Chris Huijbregts

Chris begon ooit als aannemer, maar maakte in 2004 de overstap naar het projectmanagement. Dat doet hij sinds 2016 voor Solved als Senior Projectmanager. Sinds 2011 is hij ook partner bij Solved projectmanagement. Hij leidt de projecten in goede banen en zorgt er met het projectmanagement-team voor dat verhuizingen en verbouwingen goed en naar wens van de opdrachtgever verlopen.

Chris studeerde af in bouwkunde, werkte daarna enkele jaren in de aannemerij en is nu sinds 2004 projectmanager. Eerst werkte hij als aannemer bij een woningstichting en later als adviseur bij RO groep. Later was hij Technical manager bij vastgoedbelegger Merin. Ook rondde hij in 2011 de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij af om huurders en gebruikers nog beter te kunnen adviseren.

In 2016 besloot Chris zich te willen richten op advies aan huurders en eindgebruikers. Daarom is hij bij Solved gaan werken. Chris is een open en enthousiast persoon met een grote passie voor vastgoed en techniek. Hij gaat altijd voor een eindproduct dat past bij de klant