Collin Anders

Collin Anders

Sinds 2021 werkt Collin als onafhankelijk huisvestingsadviseur en partner bij Solved. Zijn focus ligt op het managen van corporate vastgoedprocessen voor gebruikers. Hij heeft veel ervaring met grote internationale klanten en is daarom ook goed bekend met internationale wet- en regelgeving voor huisvesting over de grens. Hij houdt de lijnen met klanten kort en schakelt snel.

Collin is sinds zijn afstuderen in Bouwkunde in 1995 actief als adviseur van vastgoedgebruikers. Eerst deed hij dit als huisvestingsadviseur bij DTZ Zadelhoff Corporate Real Estate Services, waarbij herontwikkeling van industriële locaties naast aanhuur centraal stond. Vervolgens begeleidde hij in Londen organisaties met grote vastgoedportefeuilles bij hun internationale operationele vastgoedbehoefte en huisvestingsstrategie. Later ontwikkelde hij in Nederland bij o.a. Cushman & Wakefield zijn skills op het gebied van accountmanagement, transactiemanagement, werkplekstrategie, portfoliostrategie, projectmanagement, lease-administratie en Facility Management.

Die skills zet Collin nu in als huisvestingsadviseur bij Solved. Naast zijn advieswerk en accountmanagement voor gebruikers is Collin als RICS member en CoreNet member aangesloten bij een wereldwijd platform met toegang tot best practices en technologieën. Ook doceert hij de module internationaal vastgoed aan Hogeschool Saxion.