Dennis Walst

Solved Dennis Walst

Dennis Walst

Maak kennis met Dennis. Een enthousiaste en gedreven student die momenteel bezig is met de afronding van zijn HBO-studie Vastgoed en Makelaardij. Dennis is breed geïnteresseerd en heeft een sportieve achtergrond als topsport coach.

Door zijn studie beschikt Dennis over een solide basis van kennis en expertise over de vastgoedsector. Hij is vertrouwd met de complexiteit van vastgoedtransacties, heeft inzicht in de juridische aspecten en volgt nauwlettend de actuele markttrends. Dennis heeft een scherp oog voor detail en beschikt over analytische vaardigheden waarmee hij kansen en uitdagingen in de markt kan identificeren. Hij is in staat waardevolle oplossingen te beiden en te adviseren over uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

De ambitie om bij Solved te werken komt voort uit zijn bewondering voor het bedrijf en haar reputatie als betrouwbare en innoverende speler in de vastgoedbranche. Hij is ervan overtuigd dat zijn vaardigheden en kennis het best ingezet kunnen worden voor de belangen van een eindgebruiker/ huurder. Dennis zal zich voornamelijk bezighouden met het begeleiden van huurtransacties vanaf de eerste markinventarisatie tot aan het ondertekenen van het huurcontract.