Maaike Kuiper

Maaike Kuiper

Maaike werkt al meer dan 20 jaar als projectmanager in verschillende branches. Sinds een tijdje doet ze dit met veel plezier voor Solved. Daarbij heeft ze altijd oog voor zowel de specifieke behoefte van een klant als voor het budget en de planning.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als projectmanager van incentive reizen heeft ze de overstap gemaakt naar standaard en maatwerk-standbouw op beurzen in binnen- en buitenland. Daarmee was haar interesse voor interieur gewekt. Sindsdien is ze haar focus gaan verleggen naar het ontwerp en de realisatie van interieurprojecten. In die tak heeft ze inmiddels meer dan 15 jaar ervaring.

Maaike heeft uitgebreide kennis opgedaan van meubilair, verlichting en andere voorkomende interieurelementen. Ze heeft meerdere interieurrenovatieprojecten geleid en voltooid die alle aspecten van het bouwproces bestreken. Haar kennis en ervaring zet ze nu met veel plezier in binnen Solved. Met haar open communicatie en juiste verwachtingsmanagement tilt zij het project naar een hoger niveau. Ook stimuleert ze daarbij samenwerking tussen verschillende stakeholder.