Silvia de Haan

Solved Silvia de Haan

Silvia de Haan

Als workplace consultant vertaalt Silvia de Haan de strategie van organisaties naar de beste werkomgeving. Haar uitgangspunt is altijd dat huisvesting meer is dan stenen; het is een tool om een bedrijf vooruit te helpen. Haar advies staat los van trends, en past bij de strategie en waarden van de klant.

Silvia heeft zich na haar studie aan de Design Academy (Eindhoven) ontwikkeld van productvormgever, interieurontwerper en projectmanager tot workplace consultant. De eerste 10 jaar van haar carrière werkte ze bij gerenommeerde designbureaus als Marcel Wanders Studio en Studio Müller Van Tol, waar de focus werd verlegd van productvormgeving naar interieur. Daarnaast heeft ze bij management consultancy Re-creations als design- en workplace consultant gewerkt. Daar adviseerde ze grote internationale multinationals over werkplekoptimalisatie en interior design.

In 2017 zette Silvia de stap naar Solved om hier de workplace consultancy-tak op te zetten. Vanuit haar rol helpt ze, samen met haar workplace constancy-collega’s, organisaties aan een slim werkplekconcept dat past bij de manier van werken en bij de doelen van de organisatie.