Over Solved

Solved: Dé onafhankelijke huisvestingsadviseur

Solved is sinds de oprichting in 2007 dé onafhankelijke huisvestingsadviseur voor bedrijven. We hebben maar één pet op: die van de huurder of eigenaar van het pand. Vanzelfsprekend, denkt u wellicht. Maar dat is niet het geval. Traditionele bedrijfsmakelaars verdienen een groot deel van hun omzet via vastgoedeigenaren door middel van terugkerende opdrachten. Daardoor zullen ze niet altijd beslissingen nemen in het voordeel van de klant.

Wij zitten alleen aan uw kant van de tafel. Onze visie is al vanaf onze oprichting glashelder: 100% onafhankelijk zijn en blijven. We werken niet samen met (of namens) vastgoedontwikkelaars, beleggers, investeerders of bouwers. De partners die wij inschakelen ter ondersteuning, zijn altijd expert in hun vak en kiezen we met enkel uw belang in ons achterhoofd.

Dat betekent: geen verborgen agenda’s, wel het beste huisvestingsadvies. Aan Solved heeft u dan ook een huisvestingsadviseur die naast u staat. En die handelt vanuit uw belang. Altijd.

Wenst u niet te verhuizen dan loont het om het huurcontract kritisch tegen het licht te houden. Grote kans dat er structurele kostenbesparingen én contractverbeteringen zijn te realiseren. Een heronderhandeling zal echter alleen succesvol zijn met de juiste voorbereiding. De bedrijfsmakelaars van Solved (her)onderhandelen de beste deal voor u.

We hebben maar één doel: de ideale kantoor- of bedrijfsruimte creëren die past bij uw organisatie, bij uw budget en bij uw manier van werken.

The Solved way of working

Wij bieden geïntegreerd advies waarin drie business lines samenkomen: workplace consultancymakelaardij en projectmanagement. We zijn dan ook niet alleen huisvestingsadviseur, maar begeleiden u bij elke stap in het proces richting de nieuwe of vernieuwde kantoorruimte. Dit doen wij met ons eigen team en met partners met wie wij al jarenlang prettig samenwerken.

Huisvesting is immers meer dan alleen een gebouw. Een kantoor moet bijdragen aan de manier van werken en aansluiten op de huidige ontwikkelingen en toekomstplannen voor uw organisatie. Het moet passen bij uw imago en bijdragen aan de manier van werken. Dat begrijpen wij als geen ander.

We bieden vanuit onze geïntegreerde werkwijze alles wat nodig is om een kantoor te realiseren dat aansluit op uw wensen: het vinden van de beste kantoorruimte, pragmatisch werkplekadvies en het uit handen nemen van de verbouwing, inrichting en verhuizing.

Omdat elke opdracht anders is, stellen we van tevoren het juiste team samen. Afhankelijk van uw vraag zal een workplace consultant, makelaar of projectmanager van Solved het voortouw nemen. Wij kunnen invulling geven aan de stappen die uw organisatie zelf niet kan maken. Altijd met uw doel voor ogen én met onze eigen mensen. Daarbij staan snelheid, nauwkeurigheid, commitment in de vervolgfases en kostenefficiëntie centraal, en werken de disciplines uiteraard nauw samen.

Die integrale totaaloplossing noemen we de Solved way of working. Uiteraard kunt u ook diensten los van elkaar afnemen. Zoals bijvoorbeeld alleen werkplekadvies, heronderhandeling huurcontract of het adviseren van een nieuwe inrichting.

Geen verborgen agenda’s, wel het beste huisvestingsadvies.

Huisvestingadvies in Nederland én over de grens

Vanuit ons kantoor in Amsterdam adviseren wij opdrachtgevers in Nederland en over de grens over passende huisvesting en realiseren we die ook voor hen. Tot aan de verbouwing aan toe. Dit doen we met een ervaren team van 17 professionals, ieder met een eigen achtergrond. Veel van onze professionals hebben zelf ook aan de klantzijde gewerkt, waardoor we ons goed in uw behoeften kunnen verplaatsen.

Sinds 2019 zijn we onderdeel van de Franse marktleider op het gebied van huurdersadvies: Parella. Ook maken we deel uit van Exis Global: een internationaal netwerk van huisvestingsadviseurs die exclusief werken voor de huurder en eindgebruiker van commercieel vastgoed. Daardoor kunnen we u ook bij vraagstukken rondom internationale huisvesting uitstekend van dienst zijn. Overal ter wereld.

Het DNA van Solved

Waarom kiezen voor Solved als huisvestingsadviseur? Omdat wij staan voor:


 • Volledig onafhankelijk: alleen voor eigenaren en gebruikers
 • Full-service: workplace consultancy, makelaardij en project management
 • Pragmatisch advies, niet enkel consultancy
 • Volledig transparant en heldere afspraken
 • Onderbouwde adviezen gebaseerd op onderzoek
 • Altijd een heldere visuele weergave van ons advies
 • Ervaren team met veel expertise

Het DNA van Solved

Waarom kiezen voor Solved als huisvestingsadviseur? Omdat wij staan voor:


 • Volledig onafhankelijk: alleen voor eigenaren en gebruikers
 • Full-service: workplace consultancy, makelaardij en project management
 • Pragmatisch advies, niet enkel consultancy
 • Volledig transparant en heldere afspraken
 • Onderbouwde adviezen gebaseerd op onderzoek
 • Altijd een heldere visuele weergave van ons advies
 • Ervaren team met veel expertise

Onze klanten

Vanwege onze unieke propositie hebben al veel gerenommeerde organisaties voor Solved gekozen als hun onafhankelijke huisvestingsadviseur. We zijn er trots op dat onze lijst met tevreden opdrachtgevers gestaag groeit.

Zo hebben we eerder naar volle tevredenheid passende huisvesting gerealiseerd voor:

Ons team

Solved Olivier van Gool

Olivier van Gool


Solved Erik Tijsma

Erik Tijsma


Solved Silvia de Haan

Silvia de Haan


Parella Parijs Nederland

Solved onderdeel van de Parella Group

Solved maakt deel uit van de Parella Group. Bij Parella Group streven we ernaar om onze klanten ook internationaal dezelfde hoogwaardige dienstverlening te bieden. Om dit doel te bereiken blijven we constant bezig met het uitbreiden va onze diensten binnen Europa.

Op dit moment heeft Parella Group kantoren in Amsterdam, Parijs, Madrid, Barcelona en Lissabon. Binnenkort zullen we ook vestigingen openen in andere Europese hoofdsteden, zoals Londen, Luxemburg en Berlijn.

We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons in staat zal stellen om onze klanten internationaal nog beter van dienst te zijn en we kijken uit naar de toekomstige mogelijkheden die deze groei ons zal bieden.

Vrijblijvend advies?

Voldoet uw huidige kantoorruimte of bedrijfsruimte niet meer aan uw wensen? Zoekt uw organisatie nieuwe huisvesting? Zijn er plannen om het kantoor of warehouse te verbouwen of wilt u om een andere reden huisvestingsadvies? We helpen u graag op weg in een eerste vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op via +31(0) 20 – 670 80 90 of door te mailen naar info@solved.nl. Het formulier hieronder invullen kan ook.

Acceptatie(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.