Parella start internationale expansie door aankoop Nederlandse Solved

28 november 2019 | Parijs – De Parella Group, leider op het gebied van huisvestingsadvies en werkplekconcepten voor eindgebruikers van commercieel vastgoed, heeft een meerderheidsbelang genomen in Solved. Dit bedrijf is een marktleider in de Nederlandse vastgoedadviesmarkt voor eindgebruikers van kantoor- en bedrijfsruimte. Met de overname bestaat het personeelsbestand van de Parella Group uit 120 mensen en komt de omzet dit jaar naar verwachting neer op 50 miljoen euro.

Door belangenverstrengelingen in de vastgoedmarkt zien wij de behoefte naar tenant-only advies bij kantoorhuurders internationaal sterk toenemen en met deze stap kunnen wij onze dienstverlening verder uitbreiden. “We hebben daarom besloten om ons aan te sluiten bij een internationale groep en die de huurder als klant centraal stelt. zegt Olivier van Gool, partner bij Solved”.

“We zijn verheugd het Nederlandse team van Solved te kunnen verwelkomen bij de Parella Group. Dit is voor ons een belangrijke stap in onze internationale strategie. Deze is gericht op het creëren van nieuwe kansen voor onze klanten en medewerkers”, zegt Michel Jean, General Manager bij Parella.

Interesse in Solved

Sinds haar oprichting in 2009 heeft Parella bedrijven in alle soorten en maten geholpen met krachtige vastgoedstrategieën en nieuwe manieren van werken, ter inspiratie van jong talent. Om dit goed te kunnen doen, wil het bedrijf de uitdagingen van haar klanten volledig begrijpen. Op basis daarvan wil het bedrijf een Europees platform creëren, zodat zij internationale klanten dezelfde kwaliteit kan bieden.

“Door deze aankoop hebben we nu een directe lijn met een van de meest toonaangevende landen op het gebied van managementinnovatie en werkplektransformatie. We werken al jaren samen met professionals van Solved die ons DNA, onze ambities en onze conflictvrije positionering volledig begrijpen en delen. Solved werkt voor gerenommeerde internationale klanten en heeft aanzienlijke groeivooruitzichten in de Nederlandse markt“, zegt Michael Kaplan, partner bij Parella.

“De partners van Solved blijven directie voeren op de activiteiten in Nederland, wat voor ons een belangrijke succesfactor is voor ons gezamenlijke project“, aldus Michel Jean van Parella.

Over Parella

Al meer dan tien jaar geeft Parella bedrijven advies over het ontwerp en de implementatie van vastgoedstrategieën. Ook weet het bedrijf inspirerende werkruimten te vinden die het bedrijfsimago van ondernemingen versterken en die kunnen bijdragen aan innovatie- en transformatiedoelstellingen.

Parella is actief in de volgende gebieden: strategie- en kansenbeoordeling van vastgoedprojecten, activawaardering, het vinden van en onderhandelen van kantoorpanden, heronderhandelen over huurcontracten, acquisities, verkoop en lease-backs transacties,  ontwikkelingsprojecten, desinvesteringen, technische audit en due diligence van gebouwen, ondersteuning voor verandermanagement en adoptie van nieuwe werkwijzen.

De omzet en het personeelsbestand van Parella zijn de afgelopen twee jaar verdubbeld: met een verwachte ​​omzet van bijna €50 miljoen en 120 professionals in 2019.

https://www.parella.fr en https://www.esquisse-officedesign.fr

Klik hier om het persbericht te bekijken. 

Lees verder…

Douchen in bed

In deze blog geven wij u tips om de zoektocht naar u nieuwe zakelijke woning te vergemakkelijken.Een wat merkwaardige titel voor een blog, maar laat me het u uitleggen. In…
Lees verder

Hoe was uw vakantie?

Met weemoed laat ik de vakantie achter me. Lang naar uitgekeken. Snel voorbij gevlogen. Avonturen beleefd en tijd gehad voor elkaar. Tijd voor een verhaal. De gids Met helm en…
Lees verder

Hoe maak ik mijn kantoor duurzaam? En waarom?

Grofweg zijn er twee manieren waarop wij bedrijven en organisaties helpen bij het zoeken en/of inrichten naar een duurzamere werkomgeving. Tijdens het zoeken naar nieuwe huisvesting, kunnen wij zorgen voor…
Lees verder

Wie betaalt de kapotte CV?

Het is januari. Helaas geen sneeuw, maar een typische Hollandse winter is het wél. U komt ’s ochtends op kantoor en merkt dat het kouder is dan normaal. Eigenlijk best…
Lees verder