Casio

Casio kantoor Amstelveen
Amstelveen LOCATIE
0

0

FTE

Wat heeft Solved gedaan?

Casio Benelux is een onderdeel van de Casio Group. In Nederland zijn zij verantwoordelijk voor de sales en marketing voor de horloges en rekenmachines.

Wij hebben Casio Benelux mogen adviseren bij hun huisvestingsproces. Het traject begon met een grondige analyse van hun ruimtebehoefte, waarbij we hebben gekeken naar hun specifieke vereisten: hoeveel ruimte is er nodig, functioneel werken, kleinere kantoorruimtes voor focus en een ruimte waar men samenkomt voor verbinding.

Na verschillende opties vergeleken te hebben, kwam bij onze ‘stay or go analyse’ naar voren dat de beste keuze voor Casio Benelux was om door te huren op de huidige locatie. We hebben vervolgens namens hen de onderhandelingen gevoerd met de verhuurder, waarbij we de beste voorwaarden hebben weten te bedingen.

Het hele proces; van de analyse van de ruimtebehoefte tot het vinden van het geschikte pand en het uit-onderhandelen van het huurcontract, is in nauwe samenwerking gebeurd met de klant. Bij ons draait het erom onze klanten te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen op het gebied van huisvesting op langer termijn.

Mocht u meer informatie willen over ons proces, lees hier dan meer.