Hizkia van Kralingen

kantoor Hizkia Kralingen
Internationaal LOCATIE
0

0

FTE

Wat heeft Solved gedaan?

Hizkia van Kralingen, een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in bruikleenverkeer tussen musea wereldwijd en opslag van kunst. Zij verzorgen het complete traject voor musea die onderling kunstwerken uitlenen. Van opslag tot logistiek.

Onze rol binnen deze samenwerking heeft zich gericht op het bieden van strategisch advies met betrekking tot huisvestingsvraagstukken en het aanhuren van gebouwen op verschillende internationale locaties, zoals bijvoorbeeld, Den Haag, Amsterdam, Kopenhagen, Parijs, Antwerpen, Berlijn etc.

Gezien de complexiteit van het bedrijfsproces waar Hizkia mee te maken heeft (beveiliging etc.) hebben wij onze kennis ingezet om oplossingen aan te dragen die de veilige opslag van kunstwerken garandeerden. Ons team heeft met toewijding gewerkt aan het vinden van de meest geschikte oplossingen/locaties die volledig voldeden aan de unieke eisen en behoeften van Hizkia. Gedurende het proces worden de technische wensen en eisen gekoppeld aan de (huur)kosten, derhalve een integraal proces.

In Nederland en België hebben wij Hizkia geadviseerd bij het selecteren van een nieuwe locatie na uitgebreid marktonderzoek en onderhandelingen. Dit pand voldoet volledig aan hun eisen op het gebied van locatie, omvang en voorzieningen.

In Denemarken hebben wij Hizkia bijgestaan in de ‘due diligence-onderzoek’ om een bestaande locatie te kopen en te ontwikkelen danwel elders een gebouw te huren. Na grondig technisch onderzoek, ontwikkelmogelijkheden, heeft Hizkia besloten om een nieuw hoofdkantoor in Kopenhagen aan te huren.

Momenteel verzorgen wij huisvestingsservices voor Hizkia op locaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk, waarbij wij actief meedenken in de huisvestingsstrategie en het aanhuren van nieuwe locaties.

Wij streven er altijd naar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun unieke behoeften voldoen. Als u ook hulp nodig heeft bij huisvestingsvraagstukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken.