LKQ

Solved LKQ Kantoor Schiedam
Schiedam LOCATIE
0

0

FTE

Wat heeft Solved gedaan?

LKQ, een vooraanstaande leverancier van onderdelen voor auto’s en vrachtwagens. In Nederland, waar LKQ meerdere kantoren heeft, hebben wij hen mogen adviseren bij de huisvestingsstrategie voor hun hoofdkantoor in Rotterdam.

Bij het realiseren van hun huisvestingsstrategie voor het kantoor in Rotterdam, ontstond een project waarbij al onze vakgebieden naadloos samenwerkten en een integrale rol speelden. Nadat onze workplace afdeling een werkplekconcept heeft neergezet, hebben onze vastgoedadviseurs een grondige “stay or go” analyse gemaakt. In dit proces werden waardevolle inzichten gepresenteerd. Uit deze analyse ontstond de beslissing om op zoek te gaan naar een nieuw kantoor.

Ons ontwerpteam heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor hun nieuwe kantoor, wat uiteindelijk is gerealiseerd door ons projectmanagement team.

Elk van onze specialiteiten speelde een even grote rol in het succes van dit project. We zijn trots dat we hebben kunnen laten zien hoe onze verschillende vaardigheden en talenten samenkwamen om de huisvestingsdoelen van onze gewaardeerde klanten te bereiken.

Wij streven er altijd naar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun unieke behoeften voldoen. Als u ook hulp nodig heeft bij huisvestingsvraagstukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken.