Mobiquity

Mobiquity kantoor Amsterdam
Amsterdam LOCATIE
0

0

FTE

Wat heeft Solved gedaan?

Mobiquity is een digitaal consultancybedrijf dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen voor klanten over de hele wereld. 2 jaar lang hebben wij Mobiquity mogen adviseren bij hun huisvestingsvraagstuk. Het begon met de vraag: “Hoe kunnen we ons kantoor beter inrichten om aan onze groeiende behoeften te voldoen en efficiënter te werken?”

De klant bevond zich in een fase van snelle groei en stond voor de taak om te bepalen hoeveel extra ruimte zij nodig hadden. Uiteindelijk breidde deze vraag zich uit naar het heroverwegen van het werkplekconcept naar een flexibele en schaalbare indeling.

Om de behoeften van onze klant goed in kaart te brengen, voerden ons workplace-team uitgebreide interviews uit met het team van Mobiquity. Met behulp van een grondig ‘programma van eisen’ hebben we vervolgens alle informatie in een visuele presentatie samengebracht, waardoor onze klant een duidelijk beeld kreeg van de mogelijkheden en oplossingen.

Na zorgvuldige afweging heeft onze klant besloten om meters in het naast gelegen pand te huren. Er is samen met Mobiquity met succes een gunstig contract onderhandeld. Op dit moment bieden we de oude locatie aan als onderhuur.

Met het huurcontract in de hand heeft ons toegewijde projectmanagement-team het kantoor opnieuw ingericht. De begane grond was een uitdagende taak omdat een casco donkere garage is omgetuned naar de aantrekkelijke coworking vloer met restaurant, vergaderruimtes, koffiebar en patio. Een kantoor dat perfect aansluit op de behoeften van onze klant, met ruimtes die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden, zoals groei of krimp. Dit alles gestoken in een jasje van Ookarchitecten die een prachtig en modern ontwerp maakte.

Wij zijn ontzettend blij dat we Mobiquity hebben kunnen ondersteunen bij dit proces en zijn trots op het eindresultaat. Nieuwsgierig hoe het eruit ziet of hoe het is gegaan, zie en luister hieronder dan meer.