PQR

PQR logo kantoor
Utrecht LOCATIE
0

0

FTE

Wat heeft Solved gedaan?

Solved heeft PQR eerder geadviseerd met de huisvesting in Amsterdam en de huidige locatie aangehuurd. Recentelijk mocht Solved wederom PQR adviseren met de heronderhandeling van haar huur en contractvoorwaarden in Utrecht.

Bij de aanhuur hebben wij PQR ook geadviseerd met het werkplekconcept, ontwerp van het kantoor en de realisatie en deels aanpassen van de bestaande inrichting.

PQR, is een IT-bedrijf gevestigd in Nederland, gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op het gebied van IT-infrastructuur, cloudservices en digitale werkplekken en zijn onderdeel van Bechtle group uit Duitsland.

De Bechtle Group is naast PQR sinds 1998 actief in Nederland met het e-commercebedrijf Bechtle Direct en sinds 2006 met wederverkoper ARP. Halverwege 2021 kocht het ook Cadmes, leverancier van product lifecycle management (plm)-systemen. De Bechtle Group heeft in Nederland meer dan achthonderd medewerkers in dienst.

Wij streven er altijd naar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun unieke behoeften voldoen. Als u ook hulp nodig heeft bij huisvestingsvraagstukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken.