Eerst samen een kop koffie en daarna met de deur dicht alleen aan het werk in de focusroom, zo ziet de ideale kantoor dag er in de toekomst uit. Lees in deze blog alles over de eerste resultaten van thuiswerkfactor.nl!

De eerste resultaten van thuiswerkfactor.nl laten zien dat de thuiswerkomgeving hoog gewaardeerd wordt. Thuis kunnen we ons beter concentreren (gaf 49% als reden) maar we missen dan wel onze collega’s om met hen te schakelen of te kletsen. De toekomst gaat daarom een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor worden. Een hybride vorm met de nadruk op rust en genoeg afsluitbare ruimtes voor het vele (video)bellen dat onlosmakelijk verbonden is aan thuiswerken. Er wordt zowel door managers, directieleden als medewerkers aangegeven dat er drie keer zoveel behoefte zal zijn aan afgesloten ruimtes zoals focus rooms, cockpits en andere afsluitbare kantoorruimtes. Verder wordt aangegeven dat maximaal 70% op die favoriete donderdag naar kantoor zal komen. Kort gezegd kunt u er dus vanuit gaan dat er per 10 medewerkers 7 bureaus nodig zijn waarvan de helft in een afgesloten ruimte.

Klopt dat met hoe uw kantoor eruit ziet? En is deze conclusie überhaupt voor u van toepassing? Doorsnedes in leeftijd, hiërarchie en afdelingen laten soms opvallende verschillen zien. Kijk op thuiswerkfactor.nl om uw persoonlijke situatie te beoordelen.

En indien u een thuiswerkfactor.nl specifiek van uw eigen organisatie wenst, dan maken we deze graag voor u op maat.

Hoe brengen we weer leven op kantoor

"*" geeft vereiste velden aan

*

Meer informatie nodig over dit onderwerp?

Wij denken als vastgoedspecialist graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!

Lees verder…

Op uw gezondheid!

We kunnen het thema weer oppakken waar we voor Corona vol van waren. Weet u het nog? Fruit op de werkvloer, de gym in de kelder en apps om samen…
Lees verder

Hoe maak ik mijn kantoor duurzaam? En waarom?

Grofweg zijn er twee manieren waarop wij bedrijven en organisaties helpen bij het zoeken en/of inrichten naar een duurzamere werkomgeving. Tijdens het zoeken naar nieuwe huisvesting, kunnen wij zorgen voor…
Lees verder