Wat is uw Total Cost of CO2?

 

Ontdek waar te beginnen met duurzaamheid bij uw huisvesting.

We begrijpen dat uw dagelijkse agenda gevuld is met uitdagende prioriteiten zoals kostenefficiëntie, personeelsbehoud of bijvoorbeeld internationalisering.

Misschien stond duurzaamheid eerst bovenaan uw agenda maar is dat weggezakt voor de huisvesting, omdat u niet weet waar u moest beginnen, of omdat u denkt dat er weinig in te sturen is.

In deze whitepaper laten we zien wat er wel mogelijk is. We scheppen helderheid op een wijze die past bij onze manier van advies geven – transparant, objectief en visueel.

Inzichten over de impact van CO2-uitstoot.

We leggen de link tussen klimaat, CO2-uitstoot en huisvesting. En introduceren onze definitie voor Total Cost of CO2 waarbij we impact van CO2 op huisvesting verder laten reiken dan verbouwing en interieur van het kantoor. Ook (of misschien wel juist) de impact van het energieverbruik en het woonwerk-verkeer wegen mee in dit vraagstuk.

Door middel van een uitgebreid rekenvoorbeeld, belichten we de ‘Total Cost of CO2‘ in huisvestingsprojecten en maken we het visueel waardoor u gerichter kunt sturen op duurzaamheid.

Welke drie essentiële gebieden nemen we onder de loep?

  • Het energieverbruik van uw kantoor.
  • Het woon-werkverkeer van uw medewerkers.
  • De inrichting van uw kantoorruimte.

Download de whitepaper ‘Total Cost of CO2‘ en stap samen met ons naar een duurzamere toekomst.

Weet u wat uw Total Cost of CO2 op kantoor is?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie nodig over dit onderwerp?

Wij denken als vastgoedspecialist graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!

Lees verder…

Op uw gezondheid!

We kunnen het thema weer oppakken waar we voor Corona vol van waren. Weet u het nog? Fruit op de werkvloer, de gym in de kelder en apps om samen…
Lees verder